Nyheter

Min son är tillbaka i skolan

Skriven av: | Publicerad: | Kategori:

Efter 8 dagar av 38 eller mer i feber och topp på 40,7 så är min son frisk och tillbaka till skolan. Samma sak kan inte sägas om mig. Ensamstående förälder som man är ska ju barnet till skolan (skolplikten kallas det) Jag tänkte först gå med honom till skolan men blev rekommenderad (tack mamma!) att inte gå utan att ta bilen. Va glad jag är över det nu!

Jag skjutsade min son till skolan så att han ska vara där i tid innan samlingen inför dagens övningar i förskoleklass. Följer med till dörren men går inte in, jag är ju sjuk och har feber!

Det går bra fast vi inte följer rutin och att han får gå in själv. Jag tar mig tillbaka till bilen, det är nog 100–120 meters promenad till bilen från min sons dörr in till klassrummet. Jag kommer till bilen och sätter mig för att börja köra. Jag är slut, riktigt slut av att gå 200 meter. Det är bara 2 minuters bilväg hem så jag kör och parkerar på vår parkering. Helt slut, funderar jag på hur jag ska ta mig till ytterdörren på vår bostad? Kanske en distans på 60 meter men det skulle lika väl varit 60 km. Efter kanske 5 minuter tar jag kraft och går hem från parkeringen. När jag kommer hem tar jag av mig, tvättar mig och faller i sängen av utmattning. Jag är inte sömning men helt slut.

Monday March 23rd, 2020
Nyare
Thursday March 19th, 2020
Äldre
© 2021 William och Mikael Kontakta oss